Utvikle din eventyrlyst

äventyrSkating handler mye om å tørre å ta sats. Akkurat som resten av livet også handler om. Tør du å reise på interrail helt alene eller kanskje dra til steder som ikke blir besøkt av mange turister? Ved å tørre å ta sats viser du at du har en god eventyrlyst.

Eventyrlysten kan bygges opp etter hvert. Det er helt vanlig å si nei til nye ting og utfordringer. Kanskje er dette fordi man mangler eventyrlyst eller at man ikke våger å ta steget ut i ukjent terreng. Før du lærte et nytt skateboardtriks måtte man jo gjøre noe man aldri hadde gjort før, ikke sant?

Bli inspirert

For å vekke eventyrlysten i oss trenger vi alle inspirasjon. Gjerne i form av spill eller filmer, eller kanskje man ser tilbake til conquistadorenes tid: Tar du en rask titt på Gonzo’s Quest, vil du raskt bli bergtatt av eventyrlysten til hovedpersonen i spillet. Denne er basert på den kjente spanske eventyreren og utforskeren Gonzalo Pizarro og hans eventyr i jakten på gullbyen El Dorado. Spilleautomaten tar deg som sådan med ut på en helt spesiell oppdagelsesreise, og forhåpentligvis kommer du hjem igjen med både gull og skatter i sekken. Spillet har blitt omtalt som et av tidenes aller beste innenfor sin sjanger og det er vanskelig ikke å bli inspirert av å oppleve nye ting.

Oppnå noe nytt

Det å oppleve noe nytt er alltid spennende, men også litt nervepirrende og skummelt. Det skal det også være, men det er den følelsen som de eventyrlystne ønsker å ha føle. De virkelig eventyrlystne ønsker å kjenne at adrenalinet bruser og det er derfor også kanskje du setter utfor et nytt hopp eller lære et nytt skatetriks. Skatere blir ofte beskrevet som svært eventyrlystne, rett og slett fordi de tør å ta steg ingen andre våger.